Hvem er SpeakOnline?

SpeakOnline er et dynamisk lydstudie, hvor vi producerer (næsten) alt, der har med lyd / audio at gøre. Vores primære "niche" består dog i produktion Speak og Voice over, casting af speakere samt instruktion af disse.

Hos SpeakOnline gør vi meget for at sætte den enkelte kunde i fokus og for at lytte til kundens ønsker og behov. Vi ved godt, at tingene ofte skal gå MEGET stærkt for at får hele processen til at flyde.... og den er vi med på. Selvom vi er hurtige, leverer vi stadig en høj kvalitet af speak - og hver stemme bliver instrueret nøje, så man ender med det gode resultat, kunden har ønsket. Om speaket skal være dynamisk, kedeligt,  glad etc., så er vi klar med stemmen.

Hos SpeakOnline er vi også leveringsdygtige i speaks til corporate film, hvor et firma præsenteres på en flot og professionel måde - og når "visitkortet" udad til er i orden, skaber der tillid fra kunderne og salgskurven stiger...

E-learning bruges også flere og flere steder til undervisning af medarbejdere, kunder osv. Også her kan vi levere et godt, professionelt produkt, som indtales af nogle af vore dygtige og kyndige speakere.

Vi laver også FoleyArbejde, hvor vi via lydeffekter (lydscener), skaber lydbilledet ved efterarbejdet af biografreklamer, TV-spots osv., så bevidstheden bliver påvirket, som hvis det havde været en duft i rummet.

Desuden designer og fremstiller vi lydlogoer i tæt samarbejde med kunderne. Underbevidstheden vil altid finde de gode minder frem hos lytterne, hvis de hører lydlogoet fra et firma, de har arbejdet sammen med.

Alt, hvad vi laver hos SpeakOnline, foregår enten in-house eller i prof. lydstudier rundt om i verden, hvor vi har professionelle medarbejdere til at foretage mix og redigering af lyde, stemmer og effekter til alle vore opgaver.