Sprog og stemmer

Pga. den globale handel i verden er det ikke nok at tingene bliver produceret på dansk. Det gælder voice over til informationsvideoer, interaktive præsentationer, e-learning etc.

Netop derfor har vi hos SpeakOnline allieret os med dygtigere speakere over hele verden. Ikke bare oplæsere, men mennesker, der kan formidle dit budskab, så det bliver til at forstå.

For os er det vigtigt, at den stemme du vælger til dit speak er på modersmålet. Ellers vil modtageren altid kunne høre, der er noget galt.
 


 
  For at øge din seriøsitet hos kunden, henter vi vores udenlandske stemmer direkte fra udlandet og ikke fra en vilkårlig korrespondent, der har det ønskede sprog som andet-sprog.
 
...det er jo DIT budskab, der skal ud. Det er vigtigt, og det tager vi seriøst!
Udenlandske speaks

Mangler du speaks eller en indtaling på et fremmede sprog, har vi mange forskellige samarbejdspartnere over hele verden.

Vi tilbyder stemmeralverdens sprog. De hyppigste anvendte sprog er engelsk (britisk og amerikansk), tysk, fransk, spansk, norsk, svensk og finsk mv.


Kontakt SpeakOnline og lad os give dig et seriøst bud på opgaven.

Vi har speakere fra MANGE lande - og kan du ikke finde den stemmer eller det sprog du søger, så send og en e-mail eller gi' os et ring.


 

Lad os formidle dit budskab på alverdens sprog, så alle kan forstå dig...