Speak til TelefonSystemet

Få indtalt en Professionel Telefonbesked

Skal du bruge et professionelt telefonspeak eller -speak til telefonsystemet, så er du kommet til det rette sted. SpeakOnline er eksperter i at lave telefonbeskeder (speak og voice over) til telefonsystemer.

Klik her for at bestille


Giv dine kunder en behagelig oplevelse i telefonen!
Når en kunde ringer til dit firma, er telefonstemmen eller kømusikken det første indtryk, der gives af dit firma. Føler kunden sig tryk og godt behandlet, vil det kunne mærkes i den efterfølgende samtale.
 
Mange af vores kunder vælger f.eks. at benytte ventetiden i telefonen til at give spændende, seriøse eller sjove oplysninger om deres firma, kombineret med behagelig kømusik.

Hør et eksempel på, hvordan en Voice Response
besked kan lyde (Frisk).
...og her et andet eksempelt
i en helt anden stil:
...og her den mere seriøse
og almindelige stemme:

I ovenstående tre eksempler, er der stor forkel på, hvilken pæsentation, kunden får... Hvordan ønsker du, de skal tages imod???

Vi har lavet talebeskeder til mange forskellige voice-response-systemer og til mange forskellige kunder - både store koncerner og små virksomheder. Alle skal behandles ens - og alle skal have samme godt pris...!

Hør flere eksempler på ventemusik og speaks til telefonsystemer på www.telefonsvareren.dk

Ved at få tilfredse kunder i telefonen, vil din salgskurve automatisk gå opad.
 
Ved levering af speak til dit voice response system eller til din IP telefon, vil vi altid levere levere dine speaks i et format, der passer til netop dit system. Du vælger selv ved bestillingen, hvilket filformat, du ønsker det leveret i.

Har du en mobiltelefon, som ikke understøtter mp3- eller wav-filer mv. som telefonsvarer...? Så klarer vi også det, hvis bare du har et mobilsvarnummer, klarer vi resten for dig mod et mindre gebyr.
 
Mangler du ventemusik til din telefoncentral - og er du træt at at skulle betale Koda/Gramex-afgift for din musik, kan SpeakOnline også hjælpe... Hør eksempler på vores ventemusik / Music On Hold her.

STÆRK PRIS

Netop nu tilbyder SpeakOnline en komplet pakke til dit voice response system / telefonsvarer / pbx / mobiltelefon.

Pakken til din "telefonsvarer" består max. fire speaks. Du kan f.eks. vælge følgende kombination:
- Velkomstsvar
- Ventesvar
- Natsvar
- Feriebesked

Få alle telefonbeskeder indtalt med en professionel stemme i høj kvalitet.
 
Lige nu tilbyder vi fire danske talebeskeder for kun kr. 999,- excl. moms.

Udregn pris - eller bestil online her:

Klik her for at bestille