Speaks og Voice Over til eLearning

Jo hurtigere bredbånd vi får i dag, desto flere muligheder har vi for at optimere de elektroniske løsninger til syns- og høresansen.

I dag er det stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre indenfor e-learning og interaktive guides, wizards, billetsystemer, betalingssystemer, guides for blinde, parkeringsautomater, elevatorer, hjertestartere, børnespil, apps, GPSer osv.! Der er mængder af muligheder for at tilføje lyd og dermed også tilføje en betydelig mængde af pædagogik i løsningerne.

KundeCase:
En pædagogisk vejledning i brug af en professionel webshop, skulle forvandles fra en død webside, til et levende og brugbart værktøj.


Multiline
og SpeakOnline har i samarbejde forvandlet den typisk kedelige og trættende "bruger-manual" til et smart og yderst pædagogisk værktøj.

Sound Branding
Kombinér dine guides eller e-learning-projekter med dit firmas egen lydsignatur. Husk! En velproduceret lydsignatur, som brandes på den korrekte måde, siger mere end ord... Musik påvirker underbevidstheder - hjernen modtager signaler uden at vide det.

Læs mere om Sound Branding her!